Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29|ADAKAH anda berminat bekerja di sektor kerajaan sebagai kakitangan awam di jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29? Apakah deskripsi tugas, gaji dan syarat kelayakan terkini Penolong Pegawai Antidadah Gred S29? Berita baik buat anda lepasan Diploma/ Degree/ PHD yang berminat membuat permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Antidadah Gred S29. Sebelum anda membuat permohonan, anda perlu ketahui terlebih dahulu syarat kelayakan, tugas dan jadual gaji jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29.

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 akan dibuka sekiranya ada kekosongan jawatan di Agensi Antidadah Kebangsaan. Bagi yang ingin mengisi jawatan kosong sebagai Penolong Pegawai Antidadah Gred S29, pemohon perlu membuat permohonan
Borang SPA8i melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Berikut dikongsikan maklumat penting yang memaparkan gaji, deksripsi tugas dan syarat kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29:

Gaji Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Berikut adalah gaji minimum dan maksimum serta kadar kenaikan gaji tahunan:

◾ Gaji Minimum: RM 1,493
◾ Gaji Maksimum: RM 5,672
◾ Kadar Kenaikan Gaji Tahunan: RM 145

Deskripsi Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Berikut adalah deskripsi tugas jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29:

Tugas Penolong Pegawai Antidadah Gred S29 adalah bertanggungjawab melaksanakan semua program pemulihan di institusi dan komuniti, program pencegahan, menjalankan fungsi penguatkuasaan undang-undang berkaitan dengan dadah dan tugas-tugas lain yang diarahkan oleh pegawai atasan.

Syarat Kelayakan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29

Berikut adalah syarat kelayakan jawatan Penolong Pegawai Antidadah Gred S29:

a. Warganegara Malaysia;
b. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
c.
i. Sijil Tinggi Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.(Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,493.00); atau
ii. Sijil Tinggi Agama Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,493.00); atau
iii. Diploma dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred S29: RM1,770.95)

Selamat membuat permohonan Jawatan Kosong Penolong Pegawai Antidadah Gred S29. Semoga anda berjaya untuk menduduki peperiksaan online dan seterusnya proses sesi temuduga SPA!

No comments

Powered by Blogger.