Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Juruukur Bahan Gred J41

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Juruukur Bahan Gred J41|ADAKAH anda berminat bekerja di sektor kerajaan sebagai kakitangan awam di jawatan Juruukur Bahan Gred J41? Apakah deskripsi tugas, gaji dan syarat kelayakan terkini Juruukur Bahan Gred J41. Berita baik buat anda lepasan Diploma/ Ijazah/ PHD yang berminat membuat permohonan jawatan kosong Juruukur Bahan Gred J41. Sebelum anda membuat permohonan, anda perlu ketahui terlebih dahulu syarat kelayakan, tugas dan gaji jawatan Juruukur Bahan Gred J41.

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Juruukur Bahan Gred J41

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Juruukur Bahan Gred J41 akan dibuka sekiranya ada kekosongan jawatan di Pelbagai Kementerian/ Jabatan. Bagi yang ingin mengisi jawatan kosong sebagai Juruukur Bahan Gred J41, pemohon perlu membuat permohonan
Borang SPA8i melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Deskripsi Tugas, Gaji dan Kelayakan Juruukur Bahan Gred J41

Berikut dikongsikan maklumat penting yang memaparkan gaji, deksripsi tugas dan syarat kelayakan Juruukur Bahan Gred J41:

Gaji Juruukur Bahan Gred J41

Berikut adalah gaji minimum dan maksimum serta kadar kenaikan gaji tahunan:

◾ Gaji Minimum: RM 2,529
◾ Gaji Maksimum: RM 9,643
◾ Kadar Kenaikan Gaji Tahunan: RM 225

Deskripsi Tugas Juruukur Bahan Gred J41

Berikut adalah deskripsi tugas jawatan Juruukur Bahan Gred J41:

Tugas Juruukur Bahan Gred J41 adalah membuat kerja-kerja penilaian ukur bahan ke atas pelan-pelan untuk tawaran, kontrak, penilaian kontrak dan lain-lain tugas berkaitan.

Syarat Kelayakan Juruukur Bahan Gred J41

Berikut adalah syarat kelayakan jawatan Juruukur Bahan Gred J41:

a. Warganegara Malaysia;
b. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
c. Ijazah Sarjana Muda Ukur Bahan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji Permulaan pada Gred J41 : RM2,529.00)

Selamat membuat permohonan Jawatan Kosong Juruukur Bahan Gred J41! Semoga anda berjaya untuk menduduki peperiksaan online dan seterusnya proses sesi temuduga SPA!

No comments

Powered by Blogger.